Tickets

Kan ik kaartjes kopen zonder mijn gegevens achter te laten?

Nee, dit is niet mogelijk. Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, is het noodzakelijk dat wij je persoonsgegevens verwerken. Persoonsgegevens die worden verzameld, worden door ons verwerkt in overeenstemming met de toepasselijke wet- en regelgeving.

Kan ik online zelf bepalen waar ik zit?

Tijdens het bestelproces kun je je zitplaatsen aanpassen binnen de geselecteerde rang. De beschikbare plaatsen worden aangegeven met witte bolletjes. Bij staanplaatsen of ongeplaceerde voorstellingen geldt dit niet.

Waarom kan ik tijdens de online bestelling niet twee van de drie beschikbare stoelen kiezen?

Om te voorkomen dat er losse stoelen overblijven is dit niet mogelijk. Het systeem is ingericht om ervoor te zorgen dat zo veel mogelijk mensen naar de voorstelling kunnen.

Ik heb geen Nederlandse bankrekening, hoe kan ik de betaling voldoen?

Via alle verkoopkanalen kun je je betaling voldoen door een overboeking of creditcardbetaling.

Persoonsgegevens

Hoe kan ik mijn gegevens veranderen?

Via de optie ‘persoonlijke gegevens’ in Mijn profiel kun je je gegevens aanpassen.

Waarvoor kan ik mijn account gebruiken?

Je kunt je account voor vele zaken gebruiken zoals:

  • Je tickets inzien en downloaden
  • Je wachtlijsten inzien
  • Je persoonlijke gegevens (zoals email adres) wijzigen
  • Je nieuwsbriefvoorkeuren instellen

 

Toegankelijkheid

Moet ik trappen op om bij mijn zitplaats te komen?

Theater Huis van Ermelo heeft verschillende plaatsen die toegankelijk zijn door slechts vier kleine treden te betreden, bijvoorbeeld in de Loges of in de Stalles. Voor advies over je plaatsen kun je per e-mail (communicatie@interactie-ermelo.nl) contact opnemen. Er zijn iedere voorstelling aparte stoelen gereserveerd voor mensen die slecht ter been zijn of in een rolstoel zitten.

Voorstellingen

Waar vind ik de aanvangs- en eindtijd van een voorstelling?

Kies hier de voorstelling die je van plan bent te bezoeken. Hier vind je meer informatie over de aanvangstijd, verwachte eindtijd en of de voorstelling een pauze bevat. Na reservering krijg je een e-ticket per mail toegestuurd. Daar staat ook de aanvangstijd op.

Vanaf hoe laat gaat het theater open?

Het theater Huis van Ermelo is een uur voor aanvang geopend. Je kunt een drankje nuttigen in onze gezellige foyer.

Dineren

Kan ik ook voorafgaand aan de voorstelling dineren?

Het theater heeft geen eigen restaurant. Er zijn wel diverse arrangementen met restaurants in de omgeving van Theater Huis van Ermelo. 

Bereikbaarheid

Waar kan ik parkeren?

In de omgeving van het theater is er veel ruimte om vrij te parkeren. Op sommige plaatsen en tijden dien je een parkeerschijf te gebruiken. Er zijn een aantal mindervaliden parkeerplaatsen voor de deur. Er zijn parkeerplekken waar je met de blauwe parkeerschijf maar 1,5 uur kunt staan en er zijn plekken waar je 2 uur kunt staan. 2 minuten bij het theater zijn gratis parkeerplekken.  

Is Theater Huis van Ermelo bereikbaar met het openbaar vervoer?

Het theater zit in het Huis van Ermelo, waar o.a. ook het gemeentehuis in zit. Vanaf treinstation Ermelo is het drie minuten lopen naar het theater. 

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.