1 okt 2022 - 1 okt 2022
13:30 - 16:00 uur
Spot On
De Dialoog - Foyer

Tijdens de opening van de nieuw verbouwde bibliotheek in Ermelo én in het Weekend van de Wetenschap krijg je de gelegenheid om kennis te maken met de wereld van Drones! Leer vliegen met (mini) drones tussen de boeken in de bibliotheek van Ermelo. Steekwoorden zijn: gamification, techniek en design thinking! Word jij een echte Dronepiloot?

Drone cup is voor kinderen van 8 tot ca 12 jaar (groep 5 t/m 8)

Op deze middag staan techniek, creatief denken en samenwerken centraal. Maak kennis met de techniek van de toekomst!

Ga zelf aan de slag met drones. Je leert niet alleen vliegen met een (mini)drone, je maakt ook kennis met de grote programmeerbare drone, je leert alles over de geschiedenis van de drones en je leert over het “design thinking” proces (dat is creatief denken) terwijl je met je team aan de slag gaat om je eigen dronerace parcours obstakels te maken.

Aan het einde van de middag verschijn je zelf als droneracer aan de start van een supervette dronerace finale in de bibliotheek! Je wordt uitgedaagd in onderzoeken, ontwerpen en samenwerken.

De Dialoog

Raadhuisplein 4
3851 NT Ermelo
Tickets bestellen
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.