22 feb 2023 - 22 feb 2023
19:00 - 21:30 uur
Educatie
Theaterzaal - Huis van Ermelo

Lees je regelmatig voor aan jonge kinderen? Dan is deze inspiratieavond voor opvoeders een aanrader voor jou!  De bekende kinderboekenschrijvers Hans en Monique Hagen verzorgen deze unieke workshop samen.

Zij laten zien hoe je met gedichten en poëzie het taalgevoel en de woordenschat van kinderen kunt vergroten. Hun werk is al meerdere keren bekroond en is vertaald in allerlei talen. Erg leuk voor leerkrachten, pedagogisch medewerkers, ouders en opa’s en oma’s!

Deze avond laten Monique en Hans Hagen ons zien hoe je kunt spelen met gedichten. Je gaat naar huis met praktische voorbeelden en tips.

Met een koffer vol spelletjes en spulletjes laten Hans & Monique zien wat je met gedichten en versjes kunt doen met kinderen. Hoe je samen met de kinderen kunt onderzoeken of een gedicht waar is of niet: kun je horen wat een ander denkt? Ruikt het groene kleurpotlood echt anders dan rood…

Inloop is vanaf 19.00 uur, de start is om 19.30 uur. Het is mogelijk om bij de boekentafel een gesigneerd boek te kopen.

Theater Huis
van Ermelo

Raadhuisplein 4
3851 NT Ermelo
Tickets bestellen
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.