8 okt 2022 - 8 okt 2022
10:00 - 15:00 uur
Sport
De Dialoog - Theaterzaal

Ben je een echte die-hard-FIFA-fan, of vind je het gewoon leuk om met je vrienden te gamen? Dan dagen we je uit om mee te doen met het grootste FIFA toernooi van Ermelo. Het toernooi is voor jeugd van 10 t/m 17 jaar.

Op zaterdag 8 oktober spelen maximaal 64 deelnemers tegen elkaar in De Dialoog. Je wordt bij binnenkomst ingedeeld in één van de twee groepen. Alles staat opgesteld om te winnen. Je hoeft alleen maar te zorgen dat je vliegensvlug bent en een goede tactiek hebt.

Iedere speler speelt 3 tot 4 wedstrijden in de poulefase. De beste twee spelers gaan na de poule door naar de knock-out fase. De finale wordt op een groot scherm gespeeld, wat zorgt voor een waanzinnige sfeer.

FIFA Skill Games
Tijdens de skill-games halen we de online wereld offline. Je kunt actief oefeningen doen die uit de populaire FIFA game komen. Zo kun je de tactieken zelf oefenen, waardoor je uiteindelijk een betere FIFA-speler wordt. Deelname aan de FIFA Skill Games zit bij de prijs inbegrepen.

De Dialoog

Raadhuisplein 4
3851 NT Ermelo
Tickets bestellen
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.