13 mei 2023 - 13 mei 2023
10:30 - 12:00 uur
Muziek
De Dialoog - Foyer

In de foyer van het Huis van Ermelo worden meerdere koffieconcerten gegeven. Deze maand treedt Snaar & Co op in de foyer.

Het ontvangst is vanaf 10.00 uur. Voor € 6-. krijg je koffie/thee met heerlijke huisgemaakte taart van Proeverij de Ontmoeting.

Het concert is van 10.30 uur tot 12:00 uur inclusief pauze.

De koffieconcerten zijn vrij toegankelijk. Je kunt gewoon binnen komen lopen.

Meer over Snaar & Co lees je hieronder.

Marieke Booy heeft gestudeerd aan het conservatorium van Amsterdam en Rotterdam waar ze viool studeerde (bachelor&master) bij Els Krieg en Thijs Kramer. 

Ze heeft gewerkt als concertmeester bij Stichting Ars Musica. Met Ars Musica heeft ze de Mattheus Passion/Bach mogen opnemen voor  de NPO waarin Marieke de bekende Erbarme Dich Aria als soliste mocht spelen. Daarnaast werkt ze bij diverse andere orkesten zoals het Metropole Orkest. Ze heeft veel bijzondere optredens mogen geven. Zo heeft ze op de bruiloft van wijlen Prins Friso en Mabel Wisse Smit mogen spelen, in alle grote zalen van Nederland mogen spelen maar ook op festivals zoals Lowlands, het Gergiev festival en tours gedaan in binnen- en buitenland. 

 Vandaag treedt ze op met haar eigen ensemble; Snaar&Co. Dit ensemble is in 2012 opgericht. Doel van het ensemble is om te leren samenspelen en om verschillende stijlen en muzieksoorten te ontdekken. Er worden zeer regelmatig concerten gegeven. Zo spelen we in zorginstellingen, kerken, theaters of andere gelegenheden.

Snaar&Co is bedoeld om talentvolle jonge musici een podium te bieden. Doordat we zeer regelmatig optreden krijgen niet alleen de leerlingen van Marieke de kans om op te treden maar kunnen ook anderen meedoen. Door haar eigen jarenlange podiumervaring is Marieke een bekwaam coach voor het begeleiden van talenten. 

Theater Huis
van Ermelo

Raadhuisplein 4
3851 NT Ermelo
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.