11 feb 2023
10:30 uur
Muziek
De Dialoog - Foyer

1n de foyer van het Huis van Ermelo worden meerdere malen per jaar koffieconcerten gegeven. Popkoor 4-us doet op 11 februari de aftrap.

Het ontvangst is vanaf 10.00 uur met koffie/thee en huisgemaakte taart van Proeverij de Ontmoeting. Het concert is van 10.30 uur tot 12:00 uur inclusief pauze.

De koffieconcerten zijn vrij toegankelijk. Je kunt gewoon binnen komen lopen.

Meer over het Popkoor 4-us lees je hieronder.

Het uit een schoolkoor ontstane popkoor 4-us werd in 1999 opgericht door de huidige dirigent Wim van Beek. De leden kwamen allemaal van dezelfde basisschool, maar dat veranderde al snel. In de jaren erna groeide 4-us, uitgesproken op z’n Nederlands, uit tot een regionaal jeugdkoor en later popkoor. 4-us deed mee aan festivals in Apeldoorn en Rotterdam, verleende medewerking aan allerlei evenementen en gaf regelmatig een avondvullende shows.

In de playlist staan nummers van o.a.: Coldplay, Caro Emerald, Beyonce, Ogene, Simon and Garfunkel, John Mayer en Twarres. Maar ook muziek uit bijvoorbeeld: The Greatest Showman, Tarzan en Frozen. 

Theater Huis
van Ermelo

Raadhuisplein 4
3851 NT Ermelo
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.