9 jun 2023 - 9 jun 2023
19:30 - 21:30 uur
Workshop
Bibliotheek

Kom samen met je zus, vriendin of buurvrouw naar deze gezellige vrijdagavond in de Bibliotheek. Onder het genot van een hapje en een drankje komen een aantal lokale experts vertellen over thema’s als gezonde leefstijl, uiterlijke verzorging en een sprankelende uitstraling. We gaan samen in gesprek. Je kunt al je vragen stellen en de sprekers geven advies en tips.

Na een succesvolle Ladies Night in de Bibliotheek Putten, wordt deze gezellige avond ook in de Bibliotheek Ermelo georganiseerd. De interactieve avond start met een kop koffie of thee en een aantal presentaties. We sluiten af met een aantal boekentips, een borrel en lekkere hapjes. Alle bezoekers gaan naar huis met nieuwe inspiratie èn een goedgevulde goodiebag.

De Ladies Night wordt georganiseerd in samenwerking met Interactie. De avond is gratis bij te wonen. Door beperkte ruimte in de Bibliotheek vragen we wel om een plek te reserveren.

Tickets bestellen
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.