18 mrt 2023 - 18 mrt 2023
19:30 - 21:30 uur
Dans
Theaterzaal - Huis van Ermelo

Schaduwkant:
In dit stuk spelen onderwerpen als negatief zelfbeeld, schaamte, eenzaamheid en sociaal isolement de hoofdrol. Thema’s die vele van ons raken!

Nu het leven weer op gang gekomen is na Corona en we nog meer gewend zijn om vooral digitaal met elkaar te communiceren zou je bijna vergeten hoe belangrijk echt contact is. Je eigen gedachten niet delen met anderen geven overtuigingen die veelal niet kloppen en je spiegelt je aan foto’s die niet het volledige beeld geven. Je eigenwaarde lijdt daaronder. Schaduwkant is een voorstelling door en voor jongeren! Al zullen vele volwassenen zichzelf er ook in herkennen!

Na de pauze: Vliegen met gebroken vleugels:
Een dansvoorstelling over burn-out bij jongeren. In de tijd waarin we nu leven leggen we, en met name jongeren, de lat torenhoog: we willen alles, moeten alles, kennen geen rem en spiegelen ons aan een utopische parallelle wereld op sociale media die altijd aan staat. Maar wat als we hier niet meer aan kunnen voldoen? Als we de prikkels niet meer kunnen verwerken? Als we tot stilstand komen omdat je lichaam het niet meer bijhoudt? Hoe kom je dan weer in contact met jezelf? En kan je dat alleen? In deze voorstelling nemen we je mee door dit proces.

Beyond Words Productions in samenwerking met Dans en Theaterstudio Annemieke Bais maakt op een prachtige manier door middel van dans, muziek en theater maatschappelijke problematiek visueel.

Gechoreografeerd en geregisseerd door Annemieke Bais. Gastchoreografen Daniel Vliek en Lucienne Verdoorn.

Theater Huis
van Ermelo

Raadhuisplein 4
3851 NT Ermelo
Tickets bestellen
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.